LUNCHE

 

Poniedziałek (22-05- 2017)
 
Krem marchewkowo- ananasowy
 
Satay z kurczaka z dipem z orzeszków ziemnych, ryżem basmati, mixem sałat z kiełkami
 
 
 
Wtorek (23-05- 2017)
 
Kapuśniak z młodej kapusty
 
Pieczona polędwiczka z rabarbarem, młodymi ziemniakami i sałatką z pomidorów
 
 
Środa(24-05- 2017)
 
Chłodnik z botwinki
 
Szaszłyk z indyka, z kaszą gryczaną i sosem bbq
 
 
 
Czwartek (25-05- 2017)
 
Pomidorowa z grzankami
 
Klasyczny burger z mielonej wołowiny podany z frytkami belgijskimi
 
 
Piątek (26-05- 2017)
 
Zupa pieczarkowa
 
Szaragi podane z młodymi ziemniakami, jajkiem sadzonym i sałatką z owczym serem