LUNCHE

 

Poniedziałek (21-08- 2017)
Zupa z czerwonej soczewicy z pomidorami i miętą
Curry z kurczakiem, warzywami w mleku kokosowym z trawą cytrynową, podane z ryżem basmati
 
Wtorek (22-08- 2017)
Koperkowa
Filet z kurczaka w parmezanowej panierce z masłem ziołowym i sałatką ziemniaczaną z porem
 
Środa(23-08- 2017)
Pieczarkowa
Moussaka (grecka zapiekanka z wołowiną bakłażanem i pomidorami pod beszamelem)
 
Czwartek (24-08- 2017)
Jarzynowa z burakiem
Tagliatelle z indykiem, podgrzybkiem w sosie śmietanowym z rozmarynem
 
Piątek (25-08- 2017)
Zupa z młodego szczawiu
Panierowany dorsz z frytkami belgijskimi i sałatką z białej kapusty z marchewką